trigger_icon
trigger_icon
Retour

Saki Taxi

Bij Saki Taxi zijn uw (zakelijke) vervoers behoeften en comfort altijd onze eerste prioriteit. Wij weten dat reizen erg belastend kan zijn, ongeacht waar u naartoe gaat. Daarom is ons voornaamste doel om u te voorzien van de comfort en klasse die u verdient.

OVER ONS

Bij Saki Taxi zijn wij 100% toegewijd aan klantenservice en tevredenheid. Ons doel is om u te voorzien van taxi services gericht op kwaliteit, consistente prestaties en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

UW BOEKING

We hebben een vriendelijk en behulpzaam team klaar staan om uw boekingen, specifieke eisen en meer te bespreken. Vanaf uw eerste telefoontje, e-mail of online verzoek, zorgen wij er voor dat uw reservering soepel en efficiënt wordt verwerkt.

UW REIS

Onze nieuwste voertuigen bieden u ultieme veiligheid, betrouwbaarheid en stijlvol comfort. Wij garanderen stiptheid van onze chauffeurs, die altijd vóór de afgesproken ophaaltijd aanwezig zullen zijn.

Taxi vervoer van en naar Amsterdam Schiphol Airport

Wij bieden professionele en transfers van en naar Amsterdam Schiphol Airport met een gekwalificeerde chauffeur. Onze service is ideaal voor senioren, gezinnen, particuliere groepen, VIP's en reizigers met behoeften aan comfort. Ons gemotiveerd team van getrainde chauffeurs worden gerekend tot de meest ervaren en deskundigen van Nederland.

Bij ons boekt u de meest voordelige taxi naar Amsterdam Schiphol Airport. Wij stemmen uw transfer af op uw wensen. Zo bieden wij transfers aan voor individuen, paren of kleine particuliere groepen tot 7 personen. Het is mogelijk om uw taxi naar Schiphol online te boeken en online af te rekenen via ons gemakkelijke online boekingssysteem.

Schiphol Airport

Vaste prijzen van en naar Schiphol

Al uw comfort aan boord van onze voertuigen

Onze voertuigen zijn ruim en comfortabel ingericht en u wordt vervoerd door vriendelijke en correct geklede chauffeurs in auto’s van het hogere segment. Daarnaast staat kwaliteit centraal. Op tijd komen heeft bij ons extra aandacht en wij stellen hoge eisen in onze planning om er voor te zorgen dat u altijd op tijd op uw bestemming bent.

Kom in contact

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon:  +31614624894

Website: www.sakitaxi.nl

 

Taxi boeken

Over ons

Als toonaangevend vervoersbedrijf bieden wij verscheidene diensten. Wij bieden exclusieve tours en transfer services voor elke gelegenheid. Onze professionele chauffeurs brengen u 24/7 naar uw gewenste bestemming. Wij dragen de persoonlijke zorg voor u en uw vervoer.

Betaalmogelijkheden